Climco, Specialist in Klimatisatie (Airco, ventilatie, warmtepompen)

Climco is installateur en heeft reeds 30jaar ervaring met luchttechnieken: verwarming, warmtepomp, koeling (Airconditioning), en ventilatie van uw woning, kantoor of Horeca zaak.

Thuiskomen betekent genieten. Languit kunnen ontspannen en koesteren wie u lief is, in een aangename en gezonde omgeving. Climco helpt u hierbij.

Alles kan ook gecombineerd worden in één snel, energiezuinig en nagenoeg onzichtbaar systeem. Zo geniet u thuis op elk moment van een gezond en comfortabel binnenklimaat. Onze Expertise is reeds lang opgebouwd, en we kennen veel oplossingen. Dit levert steeds een aangepaste en comfortabele oplossing tegen steeds een correcte prijs.

 

Begeleiding van uw project

Om uw project zo goed mogelijk te begeleiden werken wij uw project volledig digitaal uit in 3D: Bim

BIM staat voor: Building Information Modeling. Binnen een bouwproces werken verschillende partijen samen om te komen tot het uitendelijke resultaat. Verschillende partijen werken op verschillende manieren, op verschillende tijdstippen en met verschillende middelen samen. Problemen op vlak van communicatie en samenwerking tussen de architect, de bouwheer en de onderaannemer(s) vormen vaak een struikelblok. Bovendien werken ze conflicten in de hand.

BIM is de oplossing die maakt dat alle relevante informatie gedurende het hele bouwproces wordt opgeslagen, gebruikt en beheerd in een digitaal (3D) bouwmodel. Alle betrokken partijen kunnen er simultaan aan bijdragen, informatie uit putten en zien dus van elkaar wat er gebeurt. De informatie is dan ook continu beschikbaar en altijd actueel. Zo wordthet model de leidraad bij uitstek om het fysieke bouwproject te realiseren.